Ritual

Ritual

Pošalji sms!

Nazovi nas!

Uklanjanje Kabalove kontrole uma

Korak 1: Ponovite: Ja (vaše ime) tražim božansku zaštitu i božanske blagoslove od čuvara i prosvijetljenih bića da pomognu u oslobađanju od moje duše i energije: Cabal, Illuminati, Dracos, Satanists i Annunaki, uključujući i sve programirane zamke koje zaustavljaju moj napredak.

Korak 2: Zapišite na komad papira riječi: Cabal, Iluminati Dracos, Sotonisti i Annunaki i spali papir preko svijeće. Postavite pepeo u posudu hladne vode i stavite u zamrzivač. Kada se voda i pepeo zamrzne, ispraznite WC i ispirite.

Korak 3. Ponovite: sada odlučim otkazati, ukloniti i izbrisati svu crnu magiju, psovke, čarolije, kondicioniranje, programe, implantate i Qliphothove izvore energije na moju dušu i vratiti mir, slobodu i čovječanstvo na moju dušu. Odlučio sam aktivirati Sephoričke izvore energije i povezati svoju dušu s mojim srcem i vratiti moju pinealnu žilu do njegovog potpunog funkcioniranja.

Korak 4. Dodirnite sredinu prsa (srčana čakra) Dodirnite područje obrva (treće oko) Dodirnite vrh glave (krunska čakra)

Korak 5. Ponovite: odlučim živjeti bez ikakve veze s Cabalom i Matrixom. Odlučila sam otvoriti dušu i dušu od istine, čovječanstva, veze, osnaživanja, ljubavi, mira i slobode od ovog trenutka naprijed.


Problemi u ljubavi, poslu, budućnosti ili možda financijske brige? Dopustite da vam pomognemo. Pitajte naše iskusne vidovnjake, medije i Tarot majstore za uvid u vaš životni put.

HOĆEMO LI BITI U VEZI? KAKVA JE BUDUĆNOST NAŠE VEZE/BRAKA? HOĆU LI NAĆI LJUBAV? DA LI ME VOLI? DA LI ME VARA? HOĆU LI SE POMIRITI SA PARTNEROM? SVIĐAM LI MU SE/NJOJ? KAKVA JE MOJA POSLOVNA BUDUĆNOST?

Pitaj tarot SVE ZEMLJE WHATSAPPom

 

Call Now Button