Tarot centar

Tarot centar

Za kontakt s našim Tarot centrom dostupni su Vam brojevi:

Hrvatska: sms TAROT789 na 888789 ili poziv 064 520 530

Srbija: sms TAROT789 na 3040 ili poziv 0906 240 241

Njemačka: sms TAROT789 na 32222 ili poziv 0900 3240 810

BiH: sms TAROT789 na 091510101

MAKEDONIJA: sms TAROT789 na 141677

AUSTRIJA: poziv 0900 511 142

ŠVEDSKA: poziv 0939 1147 315

1) SMS usluga – slanjem poruke s odabranom ključnom riječi (npr. TAROT8) na broj 888789
Cijena sms poruke: 3,72 kn

2) Astro Tarot Centar Linija – pozivom na broj 064 520 530
Cijena poziva: tel- 3,49 kn/min, mob- 4,78 kn/min

Usluga je dostupna samo za punoljetne osobe (18+)
Za odjavu pošaljite sms sadržaja – STOP KLJUČNA RIJEČ – na 888789
Davatelj usluge: It1 d.o.o., 072700700

Pravila o privatnosti

Tarot centar

Naša web adresa je: https://www.sms-tarot.com.
Koji osobni podaci prikupljamo i zašto ih prikupljamo
komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz agenata korisnika preglednika koji pomažu u otkrivanju neželjenih poruka.

Anonimni niz stvoren na vašoj adresi e-pošte (koji se također naziva hash) može se dostaviti Gravatar servisu da biste vidjeli koristite li ga. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.
media

Ako prenesete slike na web stranicu, izbjegavajte prijenos slika s ugrađenim podatcima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti podatke o lokaciji iz slika na web stranici.
Obrazac za kontakt

kolačići

Ako ostavite komentar na našu stranicu, možete se uključiti u spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu praktičnost, tako da ne morate ponovno ispuniti svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

>p>Ako imate račun i prijavite se na ovu web lokaciju, postavit ćemo privremeni kolačić da bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i odabira zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a opcije zaslona kolačići traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Te web lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrijebiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Analitika

S kime dijelimo vaše podatke

WordPress i Akismet politika privatnosti

Google Analytics politika privatnosti

Google AdSense politika privatnosti

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njezini metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti komentare koji slijede, umjesto da ih zadržimo u redoslijedu umjeravanja.

Ako imate račun na ovoj web stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje držimo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete zatražiti i brisanje bilo kakvih osobnih podataka koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativnim, pravnim ili sigurnosnim svrhama.
Gdje šaljemo Vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.
Vaši podaci za kontakt
Dodatne informacije
Kako štitimo vaše podatke
Koje postupke prekršaja podataka imamo na mjestu
Koje treće strane primamo podatke
Kakvo automatizirano odlučivanje i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima
Zahtjevi za objavljivanje regulatornih propisa

[delete_cookies]

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message  Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Da li me vara? Hocu li se pomiriti sa partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto mogu ocekivati u financijama u budnucnosti?

  Problemi u ljubavi, poslu, budućnosti ili možda financijske brige? Dopustite da vam pomognemo. Pitajte naše iskusne vidovnjake, medije i Tarot majstore za uvid u vaš životni put.

  HOĆEMO LI BITI U VEZI? KAKVA JE BUDUĆNOST NAŠE VEZE/BRAKA? HOĆU LI NAĆI LJUBAV? DA LI ME VOLI? DA LI ME VARA? HOĆU LI SE POMIRITI SA PARTNEROM? SVIĐAM LI MU SE/NJOJ? KAKVA JE MOJA POSLOVNA BUDUĆNOST?

  Pitaj tarot SVE ZEMLJE WHATSAPPom

   

  Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Da li me vara? Hocu li se pomiriti sa partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto mogu ocekivati u financijama u budnucnosti?

  Call Now Button