Ploča

Andeoska Ploča

Anđeoska Ploča vam daje brze i jasne smjernice o vašoj karijeri, ljubavi, obitelji, zdravlju, financijama i drugim važnim područjima života!

Kroz 12 puteva života Anđeli nam nude odgovore i smjernice kako bi svoj život doveli na pravi put! Kombinacijom boja, figurica Anđela, kristala – energije Anđela i ploče s putevima u našem životu detaljni odgovori su ono što ćemo dobiti!

Svaki put ima dodijeljenog (jednog ili više) Arkanđela povezanog sa specifičnim područjima vašeg života u kojima vam ti Anđeli pomažu. Putevi su: Ljubav / Romantika; Novac; Da ili Ne; Vrijeme; Karijera; Zdravlje; Životna svrha; Djeca; Obitelj i prijatelji; Duhovni put; Psihički razvoj; Dom.

Pošaljite sms sadržaja: PLOCA8 + vaš upit (pitanje, opis situacije koja vas muči, ime i datum rođenja) na broj 888789 ili nazovite 064 520 530Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Da li me vara? Hocu li se pomiriti sa partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto mogu ocekivati u financijama u budnucnosti? Pitaj tarot SVE ZEMLJE WHATSAPPom HOĆEMO LI BITI U VEZI? KAKVA JE BUDUĆNOST NAŠE VEZE/BRAKA? HOĆU LI NAĆI LJUBAV? DA LI ME VOLI? DA LI ME VARA? HOĆU LI SE POMIRITI SA PARTNEROM? SVIĐAM LI MU SE/NJOJ? KAKVA JE MOJA POSLOVNA BUDUĆNOST?

Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Da li me vara? Hocu li se pomiriti sa partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto mogu ocekivati u financijama u budnucnosti? Pitaj tarot SVE ZEMLJE WHATSAPPom HOĆEMO LI BITI U VEZI? KAKVA JE BUDUĆNOST NAŠE VEZE/BRAKA? HOĆU LI NAĆI LJUBAV? DA LI ME VOLI? DA LI ME VARA? HOĆU LI SE POMIRITI SA PARTNEROM? SVIĐAM LI MU SE/NJOJ? KAKVA JE MOJA POSLOVNA BUDUĆNOST?

Call Now Button