Magija

Magija

Pošalji sms!

Nazovi nas!


Radimo kroz obrambeni pristup božanskim duhom iz svijeta duhova. Kako bih pomogli i spasili svoje klijente, kao skrbnici, dodijelimo ih ekskluzivnim duhovima. Imamo potrebne stručnjake za uklanjanje svih slojeva crne magije. Ovo će vam pomoći da svoj život vratite na sigurnu stazu. Ne vjerujemo u povratak crne magije, koja vam je poslana. Usluga obrambenog liječenja omogućuje nam da čuvamo svoje cijenjene klijente bez da ikoga ugrožavamo.

Uklanjanje Kabalove kontrole uma

Korak 1: Ponovite: Ja (vaše ime) tražim božansku zaštitu i božanske blagoslove od čuvara i prosvijetljenih bića da pomognu u oslobađanju od moje duše i energije: Cabal, Illuminati, Dracos, Satanists i Annunaki, uključujući i sve programirane zamke koje zaustavljaju moj napredak.

Korak 2: Zapišite na komad papira riječi: Cabal, Iluminati Dracos, Sotonisti i Annunaki i spali papir preko svijeće. Postavite pepeo u posudu hladne vode i stavite u zamrzivač. Kada se voda i pepeo zamrzne, ispraznite WC i ispirite.

Korak 3. Ponovite: sada odlučim otkazati, ukloniti i izbrisati svu crnu magiju, psovke, čarolije, kondicioniranje, programe, implantate i Qliphothove izvore energije na moju dušu i vratiti mir, slobodu i čovječanstvo na moju dušu. Odlučio sam aktivirati Sephoričke izvore energije i povezati svoju dušu s mojim srcem i vratiti moju pinealnu žilu do njegovog potpunog funkcioniranja.

Korak 4. Dodirnite sredinu prsa (srčana čakra) Dodirnite područje obrva (treće oko) Dodirnite vrh glave (krunska čakra)

Korak 5. Ponovite: odlučim živjeti bez ikakve veze s Cabalom i Matrixom. Odlučila sam otvoriti dušu i dušu od istine, čovječanstva, veze, osnaživanja, ljubavi, mira i slobode od ovog trenutka naprijed.
Call Now Button