Kristali

Kristal

Korištenje kristala i kamenja za pogled u budućnost i odgovore na pitanja ima dugu povijest u mnogim kulturama. Kristali djeluju na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini te nam uz odgovore koje tražimo pružaju i smirenje te pomoć kod mnogih problema koje imamo u sebi i životu općenito.

Gledanje u kristalnu kuglu – kristalomancija nudi nam predviđanje budućnosti kroz vizije koje prikazuje, otvaranje i aktiviranje kristalne mreže. Upozorava nas na loše utjecaje oko nas te stvara zaštitu na poljima našeg života. Odgovara na pitanja koja imamo ukazujući na odnos kristala i njihovog značenja te utjecaj na polje na koje su pali.

Određivanje odgovarajućeg kristala ili kamena može uvelike pomoći u riješavanju problema. Problemi koji nas muče u životu, kao i kristaloterapija koja u nekim oblicima liječi naše unutarnje borbe.

Pošaljite sms sadržaja: KRISTAL8 + vaš upit (ime i datum rođenja, pitanje te opis situacije koja vas muči) na broj 888789 ili nazovite 064 520 530

Uz vizije i slike koje nam kugla omogućava razumijeti ćemo više i lakše sagledati situaciju koja vas brine. Karte će nas povesti na put odgovora a kugla će nam pružiti detalje koji su nam potrebni da bi situaciju razumijeli u potpunosti!Problemi u ljubavi, poslu, budućnosti ili možda financijske brige? Dopustite da vam pomognemo. Pitajte naše iskusne vidovnjake, medije i Tarot majstore za uvid u vaš životni put.

HOĆEMO LI BITI U VEZI? KAKVA JE BUDUĆNOST NAŠE VEZE/BRAKA? HOĆU LI NAĆI LJUBAV? DA LI ME VOLI? DA LI ME VARA? HOĆU LI SE POMIRITI SA PARTNEROM? SVIĐAM LI MU SE/NJOJ? KAKVA JE MOJA POSLOVNA BUDUĆNOST?

Pitaj tarot SVE ZEMLJE WHATSAPPom

 

Call Now Button